Sluiten

Waarom kiezen voor onze opleidingen?

Opleidingen op maat

Flow maakt elke opleiding op jouw maat: onze oefeningen worden aangepast volgens de teksten waar jij het meeste mee te maken krijgt. We gebruiken of suggereren programma’s die het best bij jouw aanpak passen.

Vind je niet wat je zoekt? Geen probleem! We maken ook opleidingen op basis van je vragen. Contacteer ons voor meer informatie.

Specialisten

Ontrafel DITA. Ontdek de goedbewaarde geheimen van Word. Leer SharePoint te gebruiken zonder zorgen … Je krijgt de opleiding vanuit de praktijk, gecombineerd met passie en nieuwsgierigheid.

Opleidingen

Gestructureerd schrijven

Met de cursus gestructureerd schrijven leer je een duidelijke structuur aanbrengen in je documenten. Hierdoor schrijf je vlotter documenten die duidelijker leesbaar zijn en die je gemakkelijk ergens anders kunt hergebruiken.

Meer info

Kennis delen

Een goed idee wordt een goed document. En kennis delen zorgt voor goed geïnformeerde medewerkers. Leer hoe je snel en gemakkelijk je documenten structureert om zo je kennis te bewaren en door te geven binnen je bedrijf.

Meer info

Technical writing bootcamp

Leer technische documentatie schrijven in niet meer dan een week. Tijdens ons technical writing bootcamp kom je alles te weten over methodes, programma’s, illustraties… Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met je technische documentatie.

Meer info

DITA-initiatie

Darwin Information Typing Architecture – maar wat is dat nu precies? Hoe kan je met DITA meer uit je documentatie en je bedrijf halen? Tijdens deze initiatie doet Flow aan de hand van concrete voorbeelden DITA uit de doeken.

Meer info

DITA-topics schrijven

Klaar om de mysteries van DITA zelf te ontrafelen met een hands-on ervaring? Volg deze cursus en je schrijft al snel je eigen DITA-topics in een programma naar keuze.

Meer info

Templates en documentmodellen maken in Word

Verlicht je werklast met templates en documentmodellen. Eens gemaakt, hoef je ze maar in te vullen. En ze garanderen dat iedereen in je bedrijf consistente teksten schrijft!

Meer info

FrameMaker voor beginners

Leer werken met Unstructured FrameMaker, het ideale programma voor je documentatie. Het sluit perfect aan bij onze geijkte methodes voor gestructureerd schrijven die we jou tijdens de cursus FrameMaker voor beginners meteen ook meegeven.

Meer info

FrameMaker voor gevorderden (templates ontwerpen)

Volg de cursus FrameMaker voor gevorderden en bouw je kennis van Unstructured FrameMaker verder uit. We leren je onder andere slim gebruik maken van templates om je documentatie een professionele look-and-feel te geven.

Meer info

DITA-FMx

De sterke structuur van DITA en de gebruiksvriendelijkheid van FrameMaker. We leggen je tot in de details uit hoe je met DITA-FMx de twee kunt combineren voor perfecte documentatie in allerhande formaten.

Meer info

DITA-content als PDF publiceren (via FrameMaker)

Publiceer je gestructureerde documenten op een professionele manier. We leren je hoe je gemakkelijk een PDF maakt en die een aantrekkelijke lay-out geeft.

Meer info