Sluiten

Onlinehandleiding brengt je in de juiste sfeer

Je komt thuis, je hebt je handen vol en het is donker. Gelukkig gaat de verlichting automatisch aan, net zoals de zonwering vanzelf omlaag gaat zodra het te warm wordt en omhoog wanneer jij dat zegt, vanop je smartphone. Dat klinkt niet alleen handig, het kan ook echt met Niko Home Control. Een installateur vertrekt van de plattegrond van je woning, voegt alle onderdelen van je elektrische installatie toe en maakt van je huis een comfortabele en veilige woning.

Maar… hoe begin je daaraan als installateur? En wat als hij het allemaal even niet meer weet?
Dan is er Flow.

Ervaring die loont

Flow ging op bezoek bij Niko, testte de software uitgebreid uit en stelde de juiste vragen. We groeiden mee met Niko Home Control 2.0, van wireframes tot de finale release. We hielden bovendien de hele tijd de vinger aan de pols, want alleen zo schrijf je een consistente, nauwkeurige handleiding waar een installateur echt iets aan heeft.

“De aanpak van Flow is erg professioneel en steeds to the point”

“De aanpak van Flow is erg professioneel en steeds to the point”, blikt Caroline Bonné, technical writer bij Niko, terug op de samenwerking. “Je voelt dat ze ervaring hebben met softwarehandleidingen en goed op de hoogte zijn van de specifieke terminologie, zowel in het Engels als in het Nederlands. Er werd op de juiste momenten met het Niko-team overlegd en instructies werden nauwgezet opgevolgd. We werken zeker nog samen.”

Onlineconfiguratiehandleiding

Het resultaat van onze samenwerking kun je hier bewonderen.